Straatnaambord kado


INCsendBinary-2-300x300

Persoonlijk straatnaambord kado

Één van de leukste persoonlijke cadeaus van dit moment is het bedrukte straatnaambord. Een echt straatnaambord met daarop een persoonlijke tekst of naam speciaal voor de 50 jarige gedrukt. 1 van de meest verkochte cadeaus van de laatste jaren. In verschillende afmetingen verkrijgbaar. Een bijzonder origineel en ludiek cadeau voor een 50 jaar verjaardag

V.a. € 39,95
Naamloos1

 

 

 

 

 


Een super origineel straatnaambord met eigen tekst

Het persoonlijke straatnaambord is al jaren met recht het best verkochte kado 50 jaar. Dit leuke cadeau blinkt uit in originaliteit, en heeft een ludiek tintje met een verrassend effect. En welke leeftijd is nou beter om een straat naar iemand te vernoemen dan 50 jaar? Met het persoonlijke straatnaambord verras jij de jarige Abraham of Sarah op originele wijze. Dit bord doet het met name goed aan de gevel van een woning, achter een autoruit, of bijvoorbeeld bij een terras in de tuin (Noem het dan bijvoorbeeld Abrahamplein of Sarahplein). Uiteraard kun je ook de naam van de jarige zelf gebruiken.

Specificaties van dit originele cadeau 50 jaar

Dit originele straatnaambord bord kun je bestellen in verschillende afmetingen, materialen en prijsklassen. De goedkoopste begint bij € 39,95 en de duurste kost je € 74,95. Voor die prijs heb je wel de originele variant met 3 cm omgevouwen randen en een formaat van 70×15 cm. Het materiaal van die variant is plaatstaal.

Het straatnaambord bestellen

Dit originele kado 50 jaar, kun je bestellen bij YourSurprise. Hier wordt het personaliseren van het straatnaambord heel eenvoudig gemaakt, met de gebruiksvriendelijke en kinderlijk eenvoudige editor. In een handomdraai tover jij een simpel straatnaambord om, tot een bijzonder origineel en ludiek cadeau voor een 50 jaar verjaardag.

 

Naamloos