Persoonlijk kado 50 jaar


Persoonlijk kado 50 jaar

Hieronder vind je de leukste persoonlijke cadeaus voor iemand van 50 jaar. Persoonlijke cadeaus worden de laatste jaren steeds populairder, door het leuke effect van het persoonlijke tintje. Met één van de leuke en unieke persoonlijke cadeaus van hieronder, weet jij zeker dat je een geslaagd kado 50 jaar in handen hebt!

bestek set met naamBestek set graveren met naam
Wil jij de 50 jaar Abraham of Sarah op echt originele wijze verrassen? Dan is het gegraveerde bestek set met naam een leuke cadeau suggestie. Dit 4-delige zilveren bestek set bestaat uit een vork, lepel, mes en dessertlepel welke allemaal worden gegraveerde met een door jou ingevoerde naam. Verras de jarige voor zijn of haar 50ste verjaardag met een persoonlijk bestek set. Dit cadeau wordt verzonden in een luxe geschenkdoos, wat dit tot een cadeau voor het leven maakt!
Meer informatie vind je hier >>
gegraveerde wijnglazenPersoonlijke wijnglazen
Een super origineel cadeau voor iedereen die 50 jaar wordt. Met deze persoonlijke wijnglazen geef jij gegarandeerd een bijzonder en origineel cadeau uit handen. Graveer de naam van de 50 jarige met bijvoorbeeld de geboortedatum eronder op een wijnglas. Je kunt kiezen uit wijnglazen, bierglazen en longdrinks. Ook in sets van 2 te bestellen. Gegarandeerd een super geslaagde gift!
Meer informatie vind je hier >>
INCsendBinary-2-300x300Persoonlijk straatnaambord kado
Één van de leukste persoonlijke cadeaus is het straatnaambord. Een echt straatnaambord met daarop een persoonlijke tekst of naam speciaal voor de 50 jarige gedrukt. 1 van de meest verkochte cadeaus van de laatste jaren. In verschillende afmetingen verkrijgbaar.
Meer informatie vind je hier >>
1140-2855ec-spraakkaart-verjaardag-largeKaart met eigen stem kado
Een erg unieke verrassing voor erbij. Je kunt natuurlijk een gewone wenskaart kado geven, maar hoeveel leuker is het om de jarige te verrassen met een kaart met daarop jouw eigen persoonlijke boodschap ingesproken + eigen foto en tekst! Je kunt kiezen uit 16 soorten.
Meer informatie vind je hier >>
19805-d64cd5-verkeersbord-largePersoonlijk verkeersbord kado
Met dit originele kado weet je zeker dat je de 50 jarige Sarah of Abraham verrast! Op dit unieke verkeersbord kun je je eigen persoonlijke tekst of foto laten plaatsen. Verkrijgbaar in 30 en 40 cm. Erg leuk om te krijgen als jarige job!
Meer informatie vind je hier >>
61352-3dd8722-bierpakket-belgisch-largePersoonlijk bierpakket kado
Bij 50 jaar wordt het tijd om van het leven te gaan genieten. Hoe doe je dat beter dan met een persoonlijk bierpakket? Plaats je eigen tekst of foto op de bierverpakking. Je kunt kiezen ui 22 biersoorten, van Belgisch tot internationaal. Een erg ludiek en lekker kado voor de 50 jarige.
Meer informatie vind je hier >>
56758-376ef58-fotoalbum---large-vierkant-largeFotoalbum cadeau
Vereeuwig jouw eigen unieke ervaringen samen met de 50 jarige job in dit strakke fotoalbum. Het foto uploaden is heel gebruiksvriendelijk. Vertel je persoonlijke verhaal als begeleidende tekst bij de foto’s. Kies uit 3 verschillende bindingen en 121 soorten albums!
Meer informatie vind je hier >>
INCsendBinary1Persoonlijke wijnfles kado
Geef een heerlijke rode of witte wijnfles met een persoonlijke boodschap of foto aan de 50 jarige kado. De rode wijn is afkomstig uit Zuid-Frankrijk en blijft gegarandeerd lang bewaard door de jarige! Een persoonlijk kado met 2 kanten, leuk om te krijgen en heel erg lekker!
Meer informatie vind je hier >> 

Persoonlijke cadeaus voor een 50 jaar verjaardag

Al jaren blijkt dat persoonlijke cadeaus over het algemeen als leukst worden ervaren. Dit komt natuurlijk door de ‘personal touch’ en het leuke effect wat dat als gevolg heeft. Kado 50 jaar heeft speciaal voor jou, de leukste persoonlijke cadeaus van de afgelopen jaren op een rijtje gezet. 

Een persoonlijk cadeau voor Abraham of Sarah

Wat is er als 50 jarige Sarah of Abraham nu leuker dan een persoonlijk cadeau voor deze geweldige mijlpaal in het leven te krijgen? 50 jaar oud worden is een belangrijk moment en mijlpaal in het leven en deze kroonleeftijd wordt dan ook al jaren grootser gevierd dan reguliere verjaardagen. Reden temeer om dit jaar een leuk persoonlijk geschenk te geven. 

Unieke selectie persoonlijke geschenken

De selectie die je hierboven ziet bestaat uit de meest populaire persoonlijke cadeaus van de laatste jaren. Zo weet je zeker dat je dit jaar beslist geen flater zult slaan met jouw cadeau, en voor een leuk en verrassend effect gaat zorgen op de 50 jaar verjaardag.