Cadeautip: Krant van uw geboortedag


Cadeautip: Krant van uw geboortedag

Loop je al weken te dubben over een geschikt cadeau voor een man of vrouw die binnenkort 50 jaar wordt en dus Abraham of Sarah zal zien? Dan hebben we nu een cadeausuggestie voor je die je niet mág missen. Met dit unieke cadeau voor een 50 jaar verjaardag, weet je namelijk gegarandeerd zeker dat je een lach op het gezicht van de jarige tovert. Dit is misschien wel het meest originele en best verkochte cadeau voor een 50ste verjaardag van de afgelopen 5 jaar. We kunnen het natuurlijk maar over één ding hebben, de originele krant van uw geboortedag! Lees snel verder, want in deze post gaan we iets dieper op dit unieke kado 50 jaar in. 


De krant van uw geboortedag

De krant van uw geboortedag is precies wat dit leuke 50 jaar kado inhoudt. Geen imitatie of namaak, maar de echte originele krant van 50 jaar geleden. Bovendien kun je kiezen uit verschillende kranten, dagbladen of tijdschriften uit het geboortejaar van de Abraham of Sarah. Enkele voorbeelden hiervan zijn bekende dagbladen als het Algemeen dagblad, de Telegraaf, lokale kranten en nog veel meer. De krant van uw geboortedag is een belevingsvol, emotioneel en super nostalgisch cadeau voor iedereen die de magische grens van 50 jaar passeert! Niet zonder reden dus, dat dit één van de best verkochte cadeaus van de laatste 5 jaar is.

krant van uw geboortedag

Voorbeeld van een originele historische krant uit het jaar 1952.

Tijdschrift van uw geboortedag

Naast kranten, heb je dus ook keuze uit tijdschriften van een geboortedag van de 50 jaar Abraham of Sarah. Dit is natuurlijk iets meer geslachtsgebonden. Voor mannen kies je bijvoorbeeld uit een unieke historische autovisie, voor vrouwen eerder de Avenue. Waar je ook voor kiest, met een originele historische krant of tijdschrift, verras je de jarige op unieke wijze en tover je gegarandeerd een lach op haar of zij gezicht.

historische tijdschriften

Voorbeeld van een historische editie Autovisie.

Over krantvanuwgeboortedag.nl

Junior antiquairaat is de enige in Nederland met een archief van historische Nederlandse kranten en tijdschriften. Er zijn meer dan 2 miljoen exemplaren op voorraad en nog steeds word de collectie uitgebreid. Zo is de kans groot dat er ook voor jouw 50 jaar Abraham of Sarah een originele historische krant voorradig is. Bestel hier jouw historische krant of tijdschrift.