Cadeau 50 jaar vrouw


Cadeau 50 jaar vrouw

Viert er in jouw omgeving binnenkort een vrouw haar 50 jaar verjaardag en zoek je een leuk, persoonlijk of origineel cadeau 50 jaar vrouw? Dan hoef je niet verder te zoeken, want op deze pagina vind je specifiek voor vrouwen de leukste cadeaus van Nederland. Verras de 50 jaar Sarah dit jaar dus op originele wijze, met een uniek cadeau. Hieronder vind je de meest populaire cadeaus voor een 50 jaar vrouw van dit moment. Dit aanbod is tot stand gekomen in samenwerking met de leukste kado webshops van Nederland, zoals Bestelkado en Yoursurprise. Bestel vandaag, en haal jouw cadeau morgen al in huis! Veel succes bij het maken van een keuze. 

wijn met etiketPersoonlijke wijnfles met foto en tekst
Wanneer je de 50 jaar Sarah op originele wijze wilt verrassen met een bijzonder cadeau, dan is de persoonlijke wijnfles het ideale geschenk. Kies jouw favoriete foto van de 50 jaar Sarah, en bedruk deze op een persoonlijk etiket van een lekkere fles rode, witte of rosé wijn. Voeg tekst toe om het kado helemaal persoonlijk te maken. De persoonlijke wijnfles is al jaren één van de meest populaire cadeaus voor een 50 jaar verjaardag,
Meer informatie vind je hier >>
gegraveerde wijnglazenGegraveerde wijnglazen cadeau
Voor iedere 50 jaar vrouw die gek is op een lekker wijntje op z’n tijd en alles wat daar bij hoort. Wijn en wijnglazen zijn een twee-eenheid. Een origineel cadeau voor de ultieme wijnliefhebber is daarom een gegraveerd wijnglas met de naam van Sarah er op. Ook te bestellen in een set van twee, en tevens te verkrijgen als champagneglas, bierglas of longdrinks. Kortom, een superleuk, origineel en persoonlijk kado voor een 50 jaar Sarah.
Meer informatie vind je hier >>
100420-52058d6-kussen-groot-largeKussen bedrukken met een foto
Nog een populair cadeau van dit moment, is het bedrukte kussen met een foto naar keuze. Kies de leukste foto van de 50 jaar Sarah, en laat deze bedrukken op een heerlijk zacht kussen. Leuk voor op bed, of in de hoek van de bank. Je hebt keuze uit het bedrukken van alleen een kussensloop, of van het hele kussen. Met de foto-editor van YourSurprise, ontwerp jij heel eenvoudig je eigen kussen als cadeau 50 jaar. 
Meer informatie vind je hier >>
56758-376ef58-fotoalbum---large-vierkant-largeFotoalbum cadeau
Vrouwen zijn gek op foto’s en herinneringen. Leg jouw herinneringen vast in een origineel fotoalbum als 50 jaar cadeau. Het collection 52 fotoalbum, biedt ruimte voor maar liefst 52 foto’s en herinneringen uit het leven van de 50 jaar Sarah. Dit fotoalbum is een zakformaat exemplaar, dus handig om mee te nemen naar vrienden en familie. Van alle 52 geselecteerde foto’s, wordt op de kaft een collage gemaakt. Een super leuk kado voor alle vrouwen die binnenkort hun 50ste verjaardag vieren. 
Meer informatie vind je hier >>
chocoladetelegramChocoladetelegram cadeau
Vrouwen zijn dol op een heerlijke reep chocolade. Maar pas op, dit leuke cadeau is bijna zonde op daadwerkelijk op te eten. Jij geeft namelijk een persoonlijke boodschap in de vorm van een chocoladetelegram. Heerlijke chocoladeletters worden gerangschikt in een door jouw ontworpen volgorde. Zo ontstaat er een persoonlijke boodschap gericht aan de 50 jaar vrouw. 
Meer informatie vind je hier >>

Persoonlijke cadeaus 50 jaar vrouw

Staat jouw droom cadeau voor de 50 jaar vrouw hierboven niet tussen? Dan nog een tip van onze kant. Persoonlijke cadeaus worden over het algemeen altijd beter ontvangen dan ‘gewone’ cadeaus of het welbekende envelopje met inhoud. Persoonlijke cadeaus zorgen voor een extra verrassing door de extra dimensie die het heeft. Bij YourSurprise kun je op zowat alle cadeaus een persoonlijke boodschap of foto kwijt. Zorg dus voor een extra grote verrassing met jouw persoonlijke boodschap en cadeau. Bekijk hier alle persoonlijke cadeaus voor vrouwen van YourSurprise.

Belevenis cadeaus 50 jaar vrouw

Ook belevenissen kunnen leuk zijn om cadeau te geven aan een 50 jaar Sarah. Wat te denken van een shopping experience? Een heerlijke overnachting of een dagje naar de wellness? Als de jarige liever een belevenis krijgt dan een cadeau, dan kun je het beste even bij yourSurprise kijken. Hier vind je de leukste belevenissen van Nederland voor vrouwen.