Cadeau 50 jaar man


Cadeau 50 jaar man

Wordt er in jouw omgeving binnenkort een man 50 jaar oud? Als jij op zoek bent naar een cadeau 50 jaar man, dan zit je op de goede weg. Op deze pagina vind je namelijk de leukste cadeaus specifiek voor mannen die binnenkort hun 50ste verjaardag vieren. Zet de Abraham pop maar vast klaar, want het cadeau heb je hieronder alvast gevonden. Veel succes bij het uitzoeken van jouw ultieme cadeau 50 jaar man


61352-3dd8722-bierpakket-belgisch-largePersoonlijk bierpakket kado
Als een man 50 jaar wordt, wordt het hoog tijd om van het leven te gaan genieten. Hoe doe je dat beter dan met een heerlijk speciaal biertje op zijn tijd? Geef een persoonlijk bierpakket kado, met een gepersonaliseerd etiket erop. Kies een leuke foto, en laat deze op een Belgisch, Nederlands of internationaal bierpakket bedrukken. Een super origineel en verrukkelijk cadeau voor alle mannen die gek zijn op een bijzonder biertje!
Meer informatie vind je hier >>
INCsendBinary-2-300x300Persoonlijk straatnaambord kado
Een kado wat altijd verrassend wordt ontvangen, is het persoonlijke straatnaambord. Je kent ze van iedere hoek van de straat. Na 50 levensjaren, wordt het hoog tijd om een straat naar jou vernoemd te krijgen. Op dit leuke straatnaambord heb je 2 regels tekst om te bedrukken. Op de bovenste regel bedruk je bijvoorbeeld de naam van de jarige Abraham, en op de onderste regel heb je ruimte voor een ludieke aanvulling. Kortom, een super origineel cadeau voor een 50 jaar man. 
Meer informatie vind je hier >>
uw jaar in beeldDVD 50 jaar kado
Voor iedere man die nieuwsgierig is naar wat er in zijn geboortejaar van 50 jaar geleden allemaal gebeurde, is er maar één passend kado. Namelijk de dvd ‘uw jaar in beeld’. Op gedocumenteerde wijze en met historische beelden, passeren alle grote gebeurtenissen uit het geboortejaar de revue. Een origineel, en bovendien super goedkoop kado voor een man die 50 jaar wordt.  
Meer informatie vind je hier >>
gegraveerde wijnglazenPersoonlijke wijnfles kado
Als de 50 jaar man meer van wijn houdt dan van bier, kun je natuurlijk ook een gepersonaliseerde wijnfles kado geven. Kies een heerlijke rode, witte of rosé wijn en laat daar jouw favoriete foto van de 50 jaar man op bedrukken. Eventueel kun je zelfs nog wat tekst toevoegen om het helemaal af te maken. De gepersonaliseerde wijnfles, is één van de meest populaire cadeaus van dit moment. 
Meer informatie vind je hier >>
INCsendBinary4Kras wereldkaart (Scratch map)
Voor alle reislustige mannen (en vrouwen) is er de kras wereldkaart. Op deze leuke kaart kras je de landen weg die je inmiddels hebt bezocht, en doet dit in de toekomst ook met landen die je nog gaat bezoeken. Na verloop van tijd onstaat er op deze wijze een compleet gepersonaliseerde geografische reiskaart. Een super origineel kado voor iedereen die dol op reizen is. Staat leuk aan bijvoorbeeld de koelkast of wc muur. 
Meer informatie vind je hier >>
57732-3a79f49-hotelovernachting-2-personen-largeHotelovernachting voor 2 personen
En natuurlijk is er als je geen keuze kunt maken, nog altijd de mogelijkheid om een heerlijk, ontspannen overnachting kado te geven. Een kado wat altijd met blijdschap wordt ontvangen, al was het alleen al om even aan het drukke leven te ontsnappen. Kies een mooie locatie, een leuk hotel, en geef een heerlijke overnachting aan de 50 jaar man cadeau. 
Meer informatie vind je hier >> 

Persoonlijk cadeau voor een 50 jaar man

Persoonlijke cadeaus zijn razend populair. Alleen al bij YourSurprise heb je een ontzettend groot aanbod met persoonlijke cadeaus. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt jouw foto of tekst op een cadeau plaatsen. Cadeaus van persoonlijke aard, hebben altijd een leuk effect op de ontvanger vanwege de ‘personal touch’. Staat jouw gewenste cadeau 50 jaar man hierboven niet tussen? Kijk dan even hier voor nóg meer leuke ideeën voor een man van 50 jaar.

Belevenis cadeau voor een 50 jaar man

Geef je liever een belevenis cadeau aan de 50 jaar Abraham? Dat vind je hier al enkele leuke, spannende en spectaculaire belevenissen. Belevenissen zijn leuk om te geven als de ontvanger meer van het ‘doen’ dan van het ‘krijgen’ is. Mocht je toch liever een ander belevenis cadeau prefereren, kijk dan vooral even bij Yoursurprise, want daar vind je nog veel meer belevenissen voor een 50 jaar verjaardag, zoals wijnproeverijen, workshops, rondvluchten en nog veel meer.