Kado review: Het persoonlijke bierpakket


Kado review: Het persoonlijke bierpakket

50 jaar is dé leeftijd bij uitstek om volop te gaan genieten van het leven. Carpe diem, leven alsof iedere dag je laatste is. Een cadeau die helemaal aansluit bij dat credo, is het persoonlijke bierpakket. Een ideaal geschenk voor alle mannen -en vrouwen- die dol zijn op een speciaal biertje zo af en toe. Zeker nu de avonden nog warm kunnen zijn, is het heerlijk om in de tuin te genieten van een biertje die je niet alle avonden drinkt. In deze kado review nemen we dit leuke geschenk eens aandachtig onder de loep, en vertellen we jou alle ins and outs van het persoonlijke bierpakket. 


Het cadeau, persoonlijke bierpakket

De naam zegt het al, dit bierpakket kun je helemaal personaliseren met een leuke zelfbedachte tekst, of een leuke foto van de 50 jarige. Tevens heb je keuze uit meerdere bierpakketten, zoals een Hollands bierpakket, een Belgisch bierpakket, een Internationaal bierpakket en nog veel meer. Zo kun je bijvoorbeeld ook een bierpakket bestellen met daarin nog onbekende biertjes die afkomstig zijn van zogenaamde micro-brouwerijen. Een erg leuke manier dus, om in aanraking te komen met heerlijke nieuwe soorten gerstenat.

internationaal bierpakket

Je kunt dit cadeau heel eenvoudig personaliseren bij YourSurprise.nl. Kies jouw favoriete foto van de jarige job, bedenk eventueel een leuke, ludieke tekst, en laat deze op het bierpakket naar wens bedrukken. Zo heb je gegarandeerd een leuk kado in handen voor de 50 jaar verjaardag.

In het bierpakket vind je vijf verschillende soorten bieren, ideaal dus om te experimenteren met nieuwe soorten. Je ontvangt de bieren in een prachtige, gepersonaliseerde geschenkdoos.

bierpakket Belgisch

 

Onze conclusie

Wie houdt er nu niet van een heerlijk biertje zo nu en dan? Voor de echte, onvervalste bierliefhebber is dit hét ideale geschenk en bovendien een leuke manier om in aanraking te komen met nieuwe speciaalbieren. Voor een betaalbare prijs die begint bij  €19,95, heb je een geslaagde verrassing in handen die voor iedere 50 jaar verjaardag geschikt is, met als leuke extra dat je het cadeau een persoonlijke tint kunt geven in de vormen van een zelf bedachte tekst, en een leuke foto. Kortom, voor een uitermate betaalbare prijs, haal jij een persoonlijk, verrassend en ‘last but not least’, heerlijke kado uit handen.

Liever een ander cadeau voor de jarige job? Kijk dan hier >>