Een persoonlijk cadeau voor iemand van 50


Een persoonlijk cadeau voor iemand van 50

Wordt er binnenkort in jou omgeving iemand 50 jaar? Het eerste wat je dan nodig hebt is natuurlijk een leuk cadeau voor Abraham of Sarah. De laatste jaren zijn persoonlijke cadeaus steeds populairder geworden, en dat is niet zonder reden. Persoonlijke cadeaus geven een extra leuk effect, vanwege het persoonlijke tintje. Tegenwoordig kun je het zo gek niet bedenken, of je kunt er een persoonlijke tekst of foto op kwijt. Wil je de 50 jarige Abraham of sarah dus echt verrassen? Doe dat dan met een gepersonaliseerd cadeau van YourSurprise. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het personaliseren van allerlei geschenken. In deze post laten we jou hun 3 leukste persoonlijke cadeaus zien. 


gegraveerde wijnglazenGegraveerde (wijn)glazen met tekst

Een van de leukste en ongetwijfeld ook meest populaire persoonlijke cadeaus voor iemand die 50 jaar wordt, zijn de gegraveerde (wijn)glazen. Graveer de naam van de jarige in het glas met eventueel daaronder de geboortedatum. Je kunt ook kiezen voor andere glazen, zoals theeglazen, champagneglazen, bierglazen of longdrinks. Voor welke variant je ook kiest, de gegraveerde glazen zijn een uniek en super origineel cadeau voor iedereen die 50 jaar wordt. Bestellen? Bekijk hier de gegraveerde wijnglazen.

v.a. € 19,95

 

 

 

 

 

straatnaambord cadeauHet persoonlijke straatnaambord

Een ander leuk en persoonlijk cadeau wat je de laatste jaren veel tegenkomt, is het persoonlijke straatnaambord. Iedereen kent deze blauwe borden van de hoek van de straat. Je kunt zo’n blauw straatnaambord nu helemaal personaliseren met naam en ludieke tekst als cadeau voor een 50 jaar Abraham of Sarah. Ongetwijfeld één van de meest verkochte cadeaus voor iemand van 50 van de laatste jaren. Bedenk een leuke tekst, en start met het ontwerpen van jouw eigen unieke straatnaambord.

v.a. € 24,95

 

 

 

 

 

wijn met etiketDe gepersonaliseerde wijnfles

Het derde en laatste persoonlijke cadeau die we willen voorstellen, is de persoonlijke wijnfles van YourSurprise. Op een wijnfles naar keuze kun jij het etiket helemaal naar wens personaliseren met een eigen tekst of foto van de Abraham of Sarah. Dit is het ultieme persoonlijke cadeau voor iemand van 50 die dol is op een heerlijke fles wijn. Verras daarom op originele wijze met jouw eigen ontworpen wijnfles, als kado 50 jaar. Dit leuke cadeau bestellen? Bekijk hier de persoonlijke wijnfles.

v.a. €9,95

 

 

 

 

 

Persoonlijke cadeaus van YourSurprise

Misschien heb je al eens van YourSurprise gehoord. Zij zijn marktleider in het personaliseren van allerlei soorten cadeaus. De 3 leuke persoonlijke cadeaus hierboven behoren tot de meest populaire, maar natuurlijk hebben ze veel meer. Wil jij een ander cadeau personaliseren met een leuke foto of zelfbedachte tekst? Kijk dan even op de website van YourSurprise, en maak gebruik van 100% kwaliteitsgarantie, een super klantenservice, en tot slot een super origineel kado voor iemand die 50 jaar wordt!