Cadeau voor iemand die 50 wordt


Cadeau voor iemand die 50 wordt

Ben jij op zoek naar een leuk, origineel cadeau voor iemand die 50 wordt? Hieronder hebben we speciaal voor jou de leukste cadeaus voor een 50 jaar Sarah, of 50 jaar Abraham geselecteerd. Cadeaus die we hebben geselecteerd op basis van jarenlange verkoop van cadeaus voor mensen die deze belangrijke mijlpaal in hun leven bereiken. Voor een 50 jaar verjaardag wil jij natuurlijk groots uitpakken met een uniek cadeau, want er is geen leeftijd waar we zo uitgebreid bij stil staan als 50 jaar. Met de unieke 50 jaar verjaardag cadeaus hieronder weten we zeker dat je de Sarah of Abraham op geheel persoonlijke wijze verrast, dat durven we je zelfs te garanderen! Voor welk uniek kado 50 jaar ga jij?


krant geboortedag kadoKrant van uw geboortedag cadeau

We zeggen het niet snel, maar dit moet haast wel het meest populaire cadeau voor een 50 jarige zijn van de afgelopen 5 jaar. Verras de jarige met de originele krant van zijn of haar geboortedag. Zo kan de ontvanger op unieke wijze zien wat er op de geboortedag allemaal in de wereld gebeurde. Het betreft de echte, originele krant uit die tijd, dus geen kopie! Met dit cadeau verras jij de 50 jaar Abraham of Sarah op unieke wijze met een kado wat ze nooit meer vergeten! Verkrijgbaar in verschillende varianten als krant, dagblad of tijdschrift. Check snel of jouw datum beschikbaar is!

v.a. € 46,95
Dit cadeau nu bekijken >>

 

 

straatnaambord cadeauPersoonlijk straatnaambord cadeau

50 jaar worden is een bijzondere prestatie, en daar past natuurlijk een bijzonder cadeau bij. Die hebben we gevonden, in de vorm van dit unieke, persoonlijke straatnaambord. Geef de Abraham of Sarah een eigen straat cadeau! Je hebt 2 regels tot je beschikking die je kunt bedrukken met neem en/of tekst. Dit unieke straatnaambord staat erg leuk aan bijvoorbeeld de gevel van een woning of een garagemuur. Niet alleen een erg persoonlijk, maar ludiek cadeau voor iemand die 50 wordt.

v.a.€24,95
Dit cadeau nu bekijken >>

 

 

 

 

 

Gegraveerde wijnglazen cadeau

50 jaar is de leeftijd bij uitstek om van het leven te gaan genieten, en hoe kan dat nu beter dan met een heerlijk glas rode of witte wijn? Die wijn smaakt nog beter in een set van 2 gepersonaliseerde wijnglazen met de naam van de Abraham of Sarah erin gegraveerd. Dit unieke cadeau behoort tot één van de beste cadeaus van de laatste 5 jaar. Kies uit wijnglazen, theeglazen, bierglazen of longdrinks. Laat de naam van de 50 jarige graveren, en verras de ontvanger met een uniek, gepersonaliseerd verjaardagscadeau. De gegraveerde wijnglazen zijn ook te bestellen in combinatie met een persoonlijke wijnfles.

€24,95
Dit cadeau nu bekijken >>

 

 

 

Uniek cadeau voor Abraham of Sarah

Met één van de cadeaus die je hier boven ziet weet je zeker dat je de 50 jarige op unieke wijze verrast met een cadeau die hij of zij nooit meer vergeet. Een 50 jaar verjaardag is natuurlijk ook niet zomaar iets, dus daar hoort een behoorlijk cadeau bij. Wordt je toch nog niet helemaal enthousiast van de verrassingen hierboven? Geen paniek, we hebben namelijk nog veel meer leuke cadeaus voor iemand die 50 wordt in de aanbieding. Bekijk hier ons hele kado 50 jaar aanbod.