Belevenissen kado 50 jaar


Belevenissen kado 50 jaar

Voor de Abraham of Sarah die liever een cadeau ‘doet’ in plaats van ‘krijgt, is een belevenis het ideale cadeau. Stuur de 50 jarige job er even lekker op uit tijdens een dagje skiën, vliegen of geef gewoon een heerlijke ontspannen overnachting. Hieronder vind je enkele leuke belevenissen als cadeausuggestie voor de aanstaande Abraham of Sarah. 

overnachting kurhausOvernachting Kurhaus Scheveningen
Wie heeft er niet ooit van gedroomd om te overnachtingen in dit ultra-chique hotel het Kurhaus in Scheveningen? Laat je in de watten leggen door een unieke 5 sterren service en geniet van elkaar op een superior kamer. Dit historische gebouw ademt historie en sfeer, en zorgt voor een onvergetelijk verblijf. Met de boulevard, het strand, het casino en de bioscoop allemaal op steenworp afstand, wordt dit een bijzondere overnachting. 
Nu bestellen of alle belevenissen bekijken >>
57810-3d5720d-vliegles-20-min--2-personen-large20 minuten vliegles
Een bijzonder spectaculair kado om te geven aan de 50 jarige. 20 minuten vliegles op grote hoogte in een Cessna 172 vliegtuig. Als ze het aandurven is het ook mogelijk om 2 passagiers mee te nemen naar de wolken. Uiteraard krijgen jullie onderweg alle gelegenheid om van het schitterende uitzicht te genieten!
Nu bestellen of alle belevenissen bekijken >>
49395-420cb03-skien-of-snowboarden-largeSki of snowboard belevenis
Voor de ras echte 50 jaar oude winterliefhebber is dit natuurlijk hét ideale kado. Geef een ski of snowboard arrangement kado aan de jarige job. Ook voor onervaren wintersporters is dit dé ideale manier om kennis te maken met de sport en gezelligheid in een indoor piste.
Nu bestellen of alle belevenissen bekijken >>
46657-33f883c-blokarten-largeBlokarten op het strand
Tijdens deze unieke ervaring race je met een blokart vlak over het zand van een strand. De wind en het zeil zorgen voor de snelheid. Ook leuk om in groepsverband te doen. Een unieke, erg leuke en vooral zeer snelle ervaring. 
Nu bestellen of alle belevenissen bekijken >>
51824-3630c61-slipcursus-90min-largeSlipcursus
Misschien houdt de 50 jaar oude jarige job van alles wat op wielen staat? Dan is dit wellicht wat je voor hem of haar zoekt. Een echte slipcursus om je rijvaardigheden in lastige situaties te verbeteren. Ervaren instructeurs helpen je hierbij door tips en begeleiding te geven.
Nu bestellen of alle belevenissen bekijken >>
wellness met overnachtingWellness arrangement met overnachting
Stuur de Abraham of Sarah er samen lekker op uit naar dit ontspannen wellness arrangement. Ze overnachten in een luxe kamer en maken gebruik van de heerlijke wellness. Een heerlijke reiniging, gezichtsmasker en voet of handbehandeling zijn inbegrepen. ‘S ochtends worden ze heerlijke verwend met een uitgebreid ontbijtbuffet. Kortom: Even heerlijk samen genieten van elkaar en dit heerlijke luxe arrangement. 
Nu bestellen of alle belevenissen bekijken >>