Uitnodiging 50 jaar verjaardag


Uitnodiging 50 jaar verjaardag

Gefeliciteerd met uw 50 jaar verjaardag, staat de Abraham of Sarah pop al in de voortuin? Nu u de magische grens van 50 jaar heeft behaald, is het natuurlijk tijd voor een groots feest voor iedereen die u dierbaar is. Maar hoe maak je een geschikte uitnodiging voor een 50 jaar verjaardag feest? Een leuke uitnodiging voor uw 50 jaar Abraham of Sarah feest, maak je natuurlijk met een geschikt uitnodigingskaartje. Hieronder laten we jou enkele leuke ideeën en inspiratie zien voor het maken van een passende uitnodiging voor uw verjaardag.


Een uitnodigingskaartje van Fuif.nl

Bij fuif.nl vind je allerlei geweldig originele uitnodigingskaartjes voor vele gelegenheden, zo ook voor het Abraham of Sarah feest. Hier kun je kiezen uit standaard voorgedrukte kaartjes, je kunt er voor kiezen een uitnodigingskaart naar wens te bewerken, of om een fotokaart te maken, met daarop jouw eigen unieke foto. Als je eerst wilt weten hoe het definitieve resultaat eruit komt te zien, heb je tevens de mogelijkheid om een proefkaartje naar jezelf te laten versturen (€0,99 incl. verzendkosten). Zo kom je niet voor nare verrassingen te staan, en weet je altijd hoe het eindresultaat van jouw 50 jaar uitnodigingskaart eruit komt te zien. Bij Fuif.nl vind je letterlijk honderden uitnodigingskaarten, dus hier slaag je gegarandeerd.

uitnodigingskaartje 50 jaar uitnodigingskaartje 50 jaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitnodigingskaartje van Greetz

Greetz heb je vast wel eens van gehoord, misschien wel hét begrip op het gebied van kaartjes voor allerlei soorten gelegenheden zoals verjaardagen, huwelijken of housewarmings. Hier vind je gegarandeerd hét uitnodigingskaartje die jij zoekt. Bij Greetz kun je sorteren op gelegenheid, soort kaart, vorm en stijl. Bovendien kun je je kaart verder ‘tweaken’ door de kleuren en hoek afronding aan te passen. Voor een geschikte uitnodigingskaart voor een 50 jaar verjaardag, check je dus altijd eerst even bij Greetz.

uitnodigingskaart Sarah uitnodigingskaart Abraham

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tips voor het maken van een uitnodigingskaart

Maak je het liefst zelf een kaart voor jouw Sarah of Abraham feest? Dan kun je natuurlijk ook lekker zelf aan de slag gaan, en jouw creatieve geest de vrije ruimte geven. Met een kaartje, wat foto’s, plakletters en eventueel wat glitters kom je al een heel end. Maak je zelf een uitnodigingskaart? Denk dan aan de onderstaande dingen:

  • Geef het kaartje een ‘uitnodigend‘ uiterlijk om voor een zo hoog mogelijke opkomst te zorgen
  • Een persoonlijk kaartje, met daarop bijvoorbeeld van jou of samen met jouw partner geeft het leukste effect
  • Geef altijd duidelijk een datum en locatie van het feest aan, en vraag mensen om aan te geven of ze komen of niet
  • En last but not least, vergeet natuurlijk zeker niet een cadeautip te vermelden, waarbij je indien je voor geld kiest, het welbekende envelopje toont

Een geslaagd feest begint met een kaartje

Onthoud dat een geslaagd feest begint met een goed opkomst, en dat een tijdig uitnodigingskaartje daarom cruciaal is. Besteed aandacht aan het kaartje en ontwerp het op de manier die jou goed dunkt. Nu de kaartjes de deur uit zijn, is het alleen nog belangrijk om het feest zelf nóg leuker te maken dan het kaartje zelf!

Alle uitnodigingskaartjes voor een 50 jaar verjaardag bekijken >>