Kado 50 jaar ideeën


Kado 50 jaar ideeën

Bedenk altijd maar weer een kado, dat valt nog niet mee. En al helemaal niet wanneer het ook nog eens om de leeftijd van 50 jaar gaat. 1 van de meest bijzondere en memorabele mijlpalen van het leven. Niet voor niets wordt er bij deze leeftijd traditie getrouw een Abraham of sarah in de tuin gezet. 

Op deze pagina geven we je graag enkele tips en ideeën die van pas kunnen komen om een 50 jaar verjaardag tot een geslaagd event te maken. Je hoeft namelijk niet altijd een kado te geven, soms iets doen nog veel leuker. Zoals de leuke dingen hieronder..

Weekendje weg met het hele gezin
Misschien wel 1 van de leukste cadeaus om te geven bij een 50 jaar verjaardag is een weekendje weg met het hele gezin. Een uitmuntende gelegenheid om met iedereen bij te kletsen, tot rust te komen en de 50 jaar abraham of sarah eens even goed in het zonnetje te zetten.
Bekijk al onze belevenissen voor een 50 jaar verjaardag >>
Gezellig uit eten met het gezin
Wat is er nou lekkerder dan met het hele gezin lekker uit eten te gaan in een goed restaurant ter gelegenheid van de 50 jaar verjaardag? Een simpel maar altijd effectief kado voor de jarige Abraham. Een etentje wordt namelijk altijd gewaardeerd, door jong en oud.
Bekijk al onze belevenissen voor een 50 jaar verjaardag >>
Gewoon lekker thuis vieren
Geen zin om de deur uit met de 50 jaar verjaardag? Ook geen probleem, nodig iedereen gewoon lekker thuis uit. Steek de haard eens lekker op, en zet de hapjes maar op tafel. Gezelligheid moet je zelf creëren, en waar lukt dat nou beter dan in de vertrouwdheid van je eigen huis? De jarige Abraham of sarah kan hier in alle rust zijn kado’s openen. 
Rondvaart met de familie
Een erg leuk kado voor de hele familie is een rondvaart door de Amsterdamse grachten of bijvoorbeeld de Biesbosch. Een kado geschikt voor jong en oud, en dus kan iedereen er evenveel van genieten. Zet de 50 jaar man of vrouw aan het hoofd van de tafel en varen met die boot!
Bekijk al onze belevenissen voor een 50 jaar verjaardag >>
Midgetgolfen met het gezin
Een kado waar volgens ons iedereen plezier aan beleeft. Wie houdt er immers niet van een gezellig potje midgetgolf? Een zeer geschikt en dus gegarandeerd geslaagd kado voor iedere 50 jaar verjaardag. Afhankelijk van het seizoen kies je natuurlijk voor binnen of buiten. Hole in one!
Bekijk al onze belevenissen voor een 50 jaar verjaardag >>
Op reis met het gezin
Wellicht is er voor de 50 jaar gelegenheid speciaal gespaard om er iets bijzonders van te maken. Als er genoeg geld is verzameld, waarom dan niet eens lekker op reis gaan met het hele gezin? Je wordt immers maar 1 maal 50 jaar oud. Afhankelijk van het budget kies je een bestemming dichtbij, of ver weg. Een spectaculaire bestemming is bijvoorbeeld Tanzania.
Dagje pretpark in Nederland
Het woord zegt het al, een dagje vol pret met het hele gezin in 1 van de pretparken van Nederland. Durft de 50 jaar oude jarige job nog wel in de achtbaan? Daag hem of haar uit. Een altijd gezellig en geslaagd kado. Leuk voor zowel jong als oud. Door heel Nederland is er altijd wel een park bij jou in de buurt.
Bekijk al onze belevenissen voor een 50 jaar verjaardag >>